Неймар: Целта ми е Шампионска лига, не мисля за ‘‘Златната топка‘‘

Звездата на ПСЖ Неймар сподели очакванията си за утрешния полуфинален сблъсък от Шампионска лига срещу Манчестър Сити. Бразилецът бе категоричен, че голямата му цел е спечелването на надпреварата, като в мислите му изобщо не е „Златната топка“. Той разкри, че все още преговоря с Пари Сен Жермен за нов договор.

„Мачът срещу Манчестър Сити ще бъде много труден и това е ясно. Това е полуфинал. Сити е страхотен отбор, който има много качества. Трябва да се подготвим много добре за този сблъсък. Чувствам се добре. Готов съм за мача. Ще направя всичко, за да заведа отбора на финал“, заяви Неймар.

„Много съм доволен от сезона си в ПСЖ. Що се отнася до “Златната топка”, то тя не е превзела мислите ми. Първата ми цел е да спечеля Шампионската лига с ПСЖ. Ако мога един ден да имам три или четири трофея от този турнир, ще бъда щастлив. Килиан Мбапе е изключителен играч. Искам той да стигне възможно най-високо“, добави бившият играч на Барселона, който триумфира в Шампионска лига през 2015 година.

„Все още преговаряме за новия договор. Всеки трябва да бъде доволен от него. Вече казах, че се чувствам много щастлив тук. Може би повече, отколкото когато и да било досега. Всичко ще се случи по естествения път. Има достатъчно време“, каза още нападателят на ПСЖ.

Leave a reply