каменов

Треньорът на Черноморец Балчик: Имаме млади момчета, за които тепърва ще се говори

След 7 кръга в Североизточната Трета лига един от претендентите миналата година за първото място Черноморец Бч сега се намира на 5 място във временното класиране. Отборът на Бойко Каменов е с 3 победи, 2 равни и 2 загуби, които бяха инкасирани срещу лидерите Дунав Рс и Лудогорец III, който е с мач по-малко. Треньорът сподели в интервю за Дарик радио какви са целите пред отбора и разказа за промените настъпили в него в сравнение с миналия сезон.

“Имаме доста млади момчета в отбора, за които тепърва ще се говори. Целта ни е да ги развиваме и надграждаме”, заяви Бойко Каменов.
Той сподели, че отбора миналата година са останали едва трима играчи и на практика сглобява напълно нов тим. Пред Черноморец Бч няма поставени конкретни цели. В клуба ще се стремят да развиват младите покрай четиримата по – опитни футболисти-Дани Георгиев, Юлиян Загоров, Вилиян Денчев и Иван Иванов.
Каменов сподели и впечатленията си от Миньор Перник, когото срещнаха в турнира за Купата. Скоро перничани ще са домакини на Спартак Вн във Втора лига.
Чуйте интервюто в приложения звуков файл.

Leave a reply