kilian mbape

Мбапе: Ако си бях тръгнал това лято, щях да отида в Реал Мадрид

Бъдещето на голямата звезда на френския футбол Килиан Мбапе остава неясно, но той не спира да притиска Пари Сен Жермен с изявленията си по медиите, като целта му очевидно е да улесни Реал Мадрид в битката за подписа му. Този път нападателят даде интервю пред „L’Equipe“ като говори за проваления си трансфер в “кралския клуб”, пристигането на Меси в Париж и разразилия се скандал с приятеля му Неймар.

„Клубът реши да не ме продава и го приех. Продължих да играя през август и нямах проблем. Продължих да играя в един голям отбор, където се чувствах щастлив. Исках да си тръгна, защото смятах, че приключението ми тук е свършило. Ако си бях тръгнал през това лято, щях да подпиша с Реал Мадрид. Да си тръгна беше най-логичната стъпка в кариерата ми“. Това бе първото изказване на Мбапе, в което споменава трансфер в Реал Мадрид.

„Никога не съм си представял, че Меси ще дойде тук. Той е един от малкото, които смятах, че е невъзможно да играят тук. Когато имаш Меси в състава, знаеш че той може да не играе на върха на възможностите си и пак ще блеси. Аз приех да тичам, докато Меси ходи, нямам проблем! Това е Меси“.

„Вярно е, че казах на Неймар „идиот“, защото не бях доволен от подаването му. Такива неща се случват постоянно във футбола. Това стана, защото искахме да спечелим. Нямам проблем с него“.

Leave a reply