ivan karadzhov spas delev arda

Караджов и Делев: Славко Матич промени облика на Арда

Двама от основните футболисти на Арда Иван Караджов и Спас Делев бяха категорични, че след идването на Славко Матич начело на кърджалийци, отборът коренно е променил своя облик. Те говориха пред медиите преди отложения мач с ЦСКА в четвъртък, като сподели, че очакват да покажат добра игра и евентуално да вземат трите точки.

“Философията на треньора е да сме по-агресивни и да владеем повече топката. В последните мачове успяваме да го правим. Мисля, че всички разбираме какво иска от нас. Винаги е хубаво, когато феновете ни подкрепят. Ние даваме всичко от себе си, за да ги радваме”, каза Делв.

Капитанът на Арда Иван Караджов, който срещу “червените” ще изиграе своя мач №100 с екипа на тима от Кърджали пък бе категоричен, че настроението в тима преди срещата е много добро.

“Още в първия мач, след идването на Славко Матич, се видя, че коренно се промени облика на отбора. В следващите 2-3 мача го доказахме. Нормално е да има и спадове, но гледаме да вървим в линията, която той ни насочва, за да можем да се развиваме.  Настроението в тима е добро. Ще излезем мобилизирани срещу ЦСКА, за да можем да вземем трите точки. Излизаме за победа. Дано покажем и добра игра”.

Leave a reply