slavko matich

Славко Матич: Искам да бъдем агресивни и опасни срещу ЦСКА

Треньорът на Арда Славко Матич коментира предстоящия мач срещу ЦСКА. Двата тима се срещат в отложена среща от 2-ия кръг на efbet Лига, като двубоят е в четвъртък от 16:30 часа в Кърджали.

Матич сподели, че на неговия отбор му предстои мач срещу класен съперник и иска играчите му да бъдат агресивни и опасни. Той също така допълни, че знае какво да очаква от „червените“.

„Готвим се нормално за ЦСКА. Момчетата имаха два свободни дни да си починат, да изчистят главите си от изиграните мачове. Те нямаха почивен ден от 20 ноемви. Играем срещу голям съперник. Вече играхме на „Българска армия“ и знаем какво да очакваме от тях. Ние ще се опитаме отново да играем нащия стил“.

„Натрупаха се много мачове и аз очаквах да отпаднем физически. Това се отрази на последния двубой, но ние искаме да играем нашия стил. Не трябва специална мотивация за играчите преди мача с ЦСКА“.

„Знаем всичко за всички отбори. Не искам да говоря за противника. Уважаваме всички. Трябва винаги да играем по начина, по който искаме – да сме опасни, агресивни. Трябва да намалим грешките и тогава ще стане много по-лесно за нас“.

Leave a reply