флик треньор

Ханзи Флик в конфликт със Салихамиджич, напуска Байерн след края на сезона

Старши треньорът на Байерн Мюнхен Ханзи Флик е в конфликт със спортния директор на клуба Хасан Салихамиджич и е много вероятно да напусне поста си след края на сезона. Между двамата има много големи разногласия, за което съобщава „Bild“.

Флик е информирал ръководството на клуба, че ще вземе решение за бъдещето си в края на сезона, тъй като в момента не е доволен от събитията в клуба и ролята му при взимането на решенията относно трансферната политика.

Напрежението между него и Салихамиджич е огромно. Флик иска да има думата относно привличането на нови попълнения, а Салихамиджич, от друга страна, не иска треньорът да му се бърка в работата, за която отговаря.

Клубът е ясен в позицията си. Трансферите винаги са се извършвали от ръководството на клуба и работата на треньора е да работи с онези играчи, които клубът наема.

Конфликтът между Флик и Салихамиджич продължава отдавна. Очевидно е, че шефовете на Байерн Мюнхен ще трябва да избират между един от тях в края на сезона.

56-годишният Флик спечели титлата в Бундеслигата, Купата на Германия и Суперкупата, Шампионската лига, Суперкупата на Европа и Световното клубно първенство.

Leave a reply