Флорентино Перес обвини Манчестър Сити за провала на Суперлигата

Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес директно обвини „един“ английски клуб за провала на проекта за Суперлигата. Според „The Guardian“, Перес е визирал отбора на Манчестър Сити.

„Имаше един от шестте английски отбора, който не проявяваше особен интерес към Суперлигата и който започна да заразява останалите. Това е отбор, който никога не е бил убеден в проекта“, коментира Перес пред радио „Cadena SER“.

Продължавайки в интервюто, президентът на Реал Мадрид разкри, че конкретният клуб е разположен в Манчестър, но в този град северната част на Англия има два отбора – Сити и Юнайтед.

„Собствениците на Манчестър започнаха да манипулират, че ще сложим край на Лигата“, обясни той.

Перес бе категоричен, че клубовете са подписали „обвързващи договори“ и посочи, че никой все още не е платил глоба за излизането от надпреварата.

Чеферин: Флорентино Перес е президент на нищото

Връчиха огромен ”Златен тапир” на Андреа Аниели

Флорентино Перес: Суперлигата е на пауза

Милан: Ще послушаме гласовете на феновете 

Официално: Интер помаха за ”сбогом” на Суперлигата, в нея останаха четири клубаАтлетико Мадрид е поредният клуб, който напуска потъващия кораб

Андреа Аниели обърна палачинката: Без английските клубове няма как да станеБорис Джонсън: Това е правилното решение за феновете

Чеферин ликува: Клубовете се завърнаха там, където трябва да са

Валентин Михов: Във футбола има правила, а Суперлигата ги наруши

Челси също потвърди официално отказа си

И Милан се оттегли от Суперлигата

Leave a reply