азар реал мадрид

Еден Азар бил фен на Арсенал

Крилото на Реал Мадрид Еден Азар разкри, че като дете е бил фен на Арсенал. Той стори това в интервю за On The Front Foot. Белгиецът, който се превърна в звезда с екипа на Челси, е харесвал „топчиите“ заради френските звезди в състава, воден тогава от Арсенл Венгер.

„Когато бях малък, най-много гледах националния отбор на Франция. Обожавах Зинедин Зидан и Тиери Анри. Трудно ми е да го призная заради привързаността си към Челси, но по онова време симпатизирах на Арсенал. Те имаха играчи като Робер Пирес, Силван Вилтор и Патрик Виейра – все французи, на които се възхищавах“, заяви Азар.

„Искам да остана на терена колкото се може по-дълго. Винаги се опитвам да се наслаждавам на футбола. Един ден със сигурност ще се обърна назад и ще видя какво съм постигнал в кариерата си, но сега съм амбициран просто да играя и да изпитвам удоволствие. Наскоро навърших 30 и ако тялото ми позволи, искам да се състезавам поне още 5-6 години“, заяви още той.

„Когато съм контузен, си стоя повече вкъщи и мога да обръщам внимание на семейството. Не е краят на света, защото имам повече време за децата. Ако си контузен и си сам, без близки хора, със сигурност е по-трудно“, сподели Азар.

Leave a reply