бонучи

Бонучи: Изобщо няма да е лесно срещу Австрия

Защитникът на Италия Леонардо Бонучи обяви, че според него Австрия е много по-силен отбор досегашните съперници на „адзурите“ на Евро 2020. Тимът на Роберто Манчини записа три победи с голова разлика 7:0 срещу Турция, Швейцария и Уелс.

„Предстои ни много важен мач срещу опасен съперник, но в съблекалнята цари добра атмосфера и това е най-важното. Австрия притежава достатъчно класа, за да ни затрудни. Подготвяме се да покажем своя стил и да победим“, сподели Бонучи.

Всичко или нищо на Евро 2020! Старт на осминафиналите

„Никога не сме казали, че превъзхождаме един или друг отбор, но сме уверени в себе си и в това, че сме на прав път. Ако обаче за миг си позволим да загубим концентрация, всичко може да рухне. Виждам лицата на момчетата, всеки един от тях е максимално мотивиран и отдаден на общата цел. Понякога се налага да играеш грозно, но да постигнеш необходимия резултат. Важното е да избереш правилния подход“, продължи той.

„Малките детайли правят голямата разлика. Трябва да обърнем внимание на всеки отделен елемент, който може да наклони везните в наша полза. По начина, по който играят, австрийците ще са най-трудният ни съперник от началото на първенството. Стилът им е германски – пресират високо и опитват веднага да си върнат топката. Определено са с една идея по-добри от отборите, който срещнахме в групата“, добави Бонучи.

Leave a reply