ибрахимович

Златан нарушил здравните протоколи в Италия

Звездата на Милан Златан Ибрахимович е нарушил здравните протоколи в Италия. Според различни информации 39-годишният шведски нападател е накарал свой приятел да отвори ресторанта си в града вчера на обяд.

Според здравните протоколи всички заведения трябва да са затворени, като част от мерките за ограничаване на разпространението на коронавируса в страната. Златан обаче е накарал своя приятел Тано Симонато, който е съдържател на ресторант, да го отвори.

Медии в Италия твърдят, че освен Златан и собственикът на ресторанта на вечерята са присъствали бившият съотборник на Ибра в Милан Игнацио Абате, както и още един техен приятел.

Собственикът на заведението е потвърдил, Златан и Абате са били в заведението му, но това е било приятелска среща, като не са обядвали, а само са изпили по чаша вино.

“Ибра, Игнацио и още един близък приятел дойдоха да ме видят. Поседяха няколко часа и след това си тръгнаха. Това бе нещо между приятели. Нормално е, ние сме приятели и е виждаме от време на време. Не сме обядвали, те просто изпиха по чаша вино”, каза Симонато.

Leave a reply