svetoslav vucov

Ясен Петров извика Светослав Вуцов на мястото на Ники Михайлов

Стражът на Славия Светослав Вуцов получава дебютна повиквателна за националния отбор на България. Ясен Петров обяви своите избраници за мачовете с Литва и Северна Иралндия. Вуцов е заменил в списъка Даниел Наумов от Централен Спортен Клуб на Армията 1948 и Николай Михайлов от Левски, като в същото време е повикан Мартин Луков, който играе в Саудитска Арабия.

Интересно е, че Андрей Гълъбинов отново не попада в списъка на Петров. Очакванията бяха, че Георги Миланов също ще получи повиквателна, но това не се е случило.

В състава е и Тодор Неделев, който се контузи на пловдивското дерби с Локомотив, както и нападателят на ЦСКА Калоян Кръстев, който също не е в състава.

ВРАТАРИ: Георги Георгиев (Черно море), Мартин Луков (Ал-Тай), Светослав Вуцов (Славия);

ЗАЩИТНИЦИ:  Васил Божиков (Слован Братислава), Валентин Антов (Монца), Петко Христов (Специя), Андреа Христов (Славия), Антон Недялков (Лудогорец), Иван Турицов (ЦСКА-София), Димитър Велковски (Серкъл Брюж);

ПОЛУЗАЩИТНИЦИ: Георги Костадинов (Арсенал Тула), Тодор Неделев (Ботев Пд), Ивайло Чочев (ЦСКА 1948), Кристиян Малинов (Льовен), Петър Витанов (Локомотив Пловдив), Бирсент Карагарен (Локомотив Пловдив), Доминик Янков (Лудогорец), Илиан Илиев (Аполон Лимасол), Борислав Цонев (Левски), Радослав Кирилов (Славия);

НАПАДАТЕЛИ: Кирил Десподов (Лудогорец), Димитър Илиев (Локомотив Пд), Георги Йомов (ЦСКА-София), Спас Делев (Арда), Атанас Илиев (Асколи).

Leave a reply