dushan vlahovich juventus

Влахович обясни защо е избрал Юве пред Арсенал

Новото попълнение на Ювентус Душан Влахович бе официално представен като футболист на „старата госпожа“. Сърбинът разкри защо е избрал да подсили отбора от Торино, както и че номер 7 на фланелката му за него не значи нищо, въпреки че предишният ѝ собственик беше Кристиано Роналдо.

„Преди всичко искам да благодаря на Фиорентина, на всички мои съотборници, на цялото клубно ръководство и на всички треньори, които съм имал през годините, най-вече на Виченцо Италиано, който ме подкрепяше до последно. Желая му успех. Чезаре Прандели също направи толкова много неща за мен, заради което ще съм му вечно благодарен. Фиорентина ме прие много приятно, когато пристигнах в отбора, и винаги съм се опитвал да давам най-доброто от себе, като бях професионалист до самия край.
Сега съм развълнуван и горд, че подписах с Ювентус. Това е славен клуб. Готов съм да дам най-доброто от себе си за тима и за постигането на големи резултати. Искам да благодаря на Ювентус, на президента и на всички хора, които ме докараха тук“, започна Влахович.

Leave a reply