borislav mihajlov

В четвъртък се организира общонационален протест срещу управлението на Борислав Михайлов

В четвъртък (31.03.22 г.) в 17:00 ч. пред Националната футболна база в Бояна, гр. София се организира общонационален протест срещу управлението на Борислав Михайлов. Планирано е затваряне на Околовръстен път, одобрено от столичния кмет Йорданка Фандъкова.

Организаторите на събитието пуснаха следното съобщение:

„Протестът ще е мирен и ще спазим всяка буква на закона, но и ясно ще заявим позицията си – беззаконието трябва да спре! Дойде моментът да се изправим срещу статуквото – обединени и заедно. Време е да се противопоставим и да кажем „Край!” на своеволието.

Инициативата е на клубовете, които се обявяват „за“ промяна в управлението на БФС. Дистанцираме се от клубни пристрастия, защото в името на каузата е важно да бъдем заедно и обединени. Вярваме, че този път е възможно да застанем рамо до рамо.

Затова и призоваваме всички клубове, които търсят промяна; всички фенове, без значение от клубната принадлежност, но милеещи за любимата игра; всички хора, които искат да гледат качествен продукт – присъединете се към нас. Нека загърбим пристрастията и действаме заедно за общата кауза. Каузата БЪЛГАРСКИ ФУТБОЛ.

Нека се обединим в името на клубовете, които бяха неправомерно изключени от системата на БФС, защото имат различно мнение и си позволиха да го изкажат. Нека се обединим в името на децата, на които беше забранено да практикуват любимия си спорт. Нека се обединим в името на бъдещето на българския футбол.

Поздрави,

Клубовете, борещи се за справедливост“

nacionalen protest sreshtu borislav mihajlov

Leave a reply