Тайсън Фюри: Джошуа се представи колебливо срещу Пулев, мога да го бия в първия рунд

Световният шампион на WBC Тайсън Фюри, заяви, че според него Антъни Джошуа се е представил колебливо и изобщо не е убедил при победата си над Кубрат Пулев. Носителят на поясите на WBA, WBO, IBF и IBO защити отличията си срещу Кобрата с нокаут в деветия рунд на 12 декември. Краля на циганите обаче смята, че ако Ей Джей боксира така срещу него, ще вземе титлите му за максимум два рунда.

“Категоричен съм – той не показа никаква форма в последните си два мача. Убеден съм, че това е моят момент. Джошуа се представи колебливо срещу Пулев, направи го и срещу Руис. На този фон ще го нокаутирам за 1-2 рунда. Чух, че щял да ми отнесе главата. Не съм вярвал, че може да каже подобна небивалица. Явно се опитва сам да се убеди, че има някакъв шанс, но той определено има проблеми с увереността. Предвид представянето му е логично да няма такава”, заяви Фюри.

Очакванията са двамата да се сблъскат на ринга в началото на пролетта или началото на лятото, а битката е оценена на 500 милиона долара. Все по-малка е вероятността събитието да се състои в родината на двамата боксьори – Великобритания. Мениджърът на Ей Джей Еди Хърн призна, че фаворит за домакин на двубоя остава Саудитска Арабия, но вече има и нови оферти. По неговите думи Катар, Дубай, Китай и Сингапул също са кандидати да приемат мача.

Leave a reply