stojcho mladenov

Стойчо Младенов взе спешни мерки след мача с Арда

Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов взе мерки след мача срещу Арда Кърджали от 15-ия кръг на Първа лига, който „червените“ спечелиха трудно с 2:1.

Днес футболистите на ЦСКА е трябвало да имат почивен ден, но заради посредственото им представяне в двубоя срещу Арда, Младенов е наредил да проведат тренировка в неделния ден, пише dsport.

След мача Младенов заяви, че не понася такова поведение, каквото имаха играчите му през първата част и ако се повтори, ще падат глави.

„Трябва да заявя ясно и категорично, че такова поведение няма да толерирам, ако се повтори ще падат глави. Аз такова поведение не понасям. Такова скандално първо полувреме да забравят да повтарят. Кой го е очаквал? Подготвихме се възможно най-добре през паузата. Второто, да. Коригирахме и видяхме духа, който ЦСКА трябва да притежава. Недопустимо е такова поведение, на който и да било на терена. Играчите са напълно наясно с нашите изисквания и цели, те трябва да бъдат постигани“, каза Младенов.

Всички в отбора са на мнение, че не са се представили добре през първото полувреме на срещата срещу Арда и са приели решението на Младенов без възражения.

Leave a reply