Сина на вятъра в Морето: Боря се за мястото си, все някой ден ще го спечеля

Дали съм по – бърз от Зе Гомеш? Трябва да го пробвам някой ден, категоричен е Денис Ангелов

Младият нападател на Черно море Денислав Ангелов, известен още като Сина на вятъра заради бързината си, говори в интервю за загубата от ЦСКА за Купата, предстоящия мач с Арда, за новото попълнение Зе Гомеш и за желанието да се пребори за повиквателна за U21 на България.

“Да, преживяхме я тази загуба срещу ЦСКА. Трябва да я забравим. Отидохме за победа със самочувствие от победата над Берое у дома. Знаехме, че ще играят твърдо, че искат да спечелят купата. Все пак излязохме срещу ЦСКА.  Идват други мачове. Трябва се да се концентрираме върху този с Арда Кърджали за първенството.
Играли сме много пъти с Арда и сме ги били. Добър отбор са. Имат добри футболисти, силна атака. Прави впечатление един Спас Делев. Надявам се да спечелим и този мач срещу тях. Ще дадем най-доброто”.
Запитан за това как прие привличането на централния нападател Зе Гомеш и дали се притеснява от сериозната конкуренция с него и Исмаил Иса, Денис Ангелов отвърна:
“Приех го съвсем нормално. Нормално е да има конкуренция, точно с такава растем и ставаме по-добри. Имам си моите цели и мечти. Ще се развивам и ще се боря за мястото си. Все някой ден ще си спечеля това място. Чакам си шанса и това е!
Зе Гомеш е добър футболист и знае как да се пласира точно. Спокоен е пред гола. И на тренировки вкара. Видяхте, че на мача с Берое вкара хубав гол. Мина и изпревари Илиас Хасани. Това си е майсторско изпълнение. В националните гарнитури е бил важна част. И капитан е бил, и голове е вкарвал. Добър футболист с добра визитка.
Дали съм се успокоил аз пред гола? Това ще го видим в мачовете , като си получа шанса. Старая се по всякакъв начин да съм спокоен пред гола. Аз искам да вкарвам много. Затова не съм спокоен. Дали съм по-бърз от Зе Гомеш? Трябва да го пробвам някой ден.
Разбира се, че искам да получа повиквателна за U21 на България. Искам да играя за България и ще дам всичко от себе си. Който ме познава, знае, че съм максималист “, каза борбеният нападател.

Leave a reply