kristiano ronaldo manchestar junajted

Роналдо: Не се върнах, за да се боря за шесто или седмо място

Голямата звезда на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо даде ексклузивно интервю за Sky Sports, в което изрази разочарованието си от незавиднатa позиция в класирането, която неговият тим заема.

„Нашият отбор трябва да се бори за титлата в Лигата. В най-лошия случай да сме втори или трети. Всичко извън това ще е провал. Не мога да приема да имаме манталитет на отбор извън тройката”, споделя разочарованият португалец.

„Не се върнах тук, за да се борим за шесто или седмо място. Способни сме да променим позицията си. В нашите ръце е всичко. Аз знам рецептата, но няма да е удачно да говоря такива неща пред медиите. Смятам, че понякога, за да изградиш нещо добро, първо трябва да разрушиш нещо друго”, коментира той.

Роналдо изрази и своята подкрепа към мениджъра Ралф Рангник, който напоследък отнесе доста критики за безличната игра на тима му.

„Ралф Рангник вече промени много неща, но му трябва време. Сигурен съм, че ще свърши добра работа. Знаем, че не играем добре, но имаме време до края на сезона да се подобрим. В някои неща вече имаме подобрение, но наистина е нужно време. Не е толкова лесно да промениш манталитета на играчите, културата, системата. Вярвам, че ще се справи“, каза Роналдо.

Leave a reply