Alfredo Morelos

Рейнджърс загуби топреализатора си до края на сезона

Рейнджърс обяви, че топреализаторът на тима Алфредо Морелос ще отсъства до края на сезона в шотландската Висша лига заради травма на бедрото, която получи по време на ангажимента си с националния отбор на Колумбия.

Шотландският шампион, който е изправен пред трудната задача да защити титлата си, сподели в свое изявление, че 25-годишният футболист ще поднови тренировки в предсезонната подготовка. „След контузия, получена по време на ангажимента с националния отбор на Колумбия, Алфредо Морелос претърпя операция на бедрото. Нашият медицински щаб е щастлив от резултатите след интервенцията и неговата възстановителна програма вече тече“, се казва в съобщението на клуба от „Айброкс“.

Отсъствието на нападателя, който има 18 гола през тази кампания, ще бъде удар за Рейнджърс, който изостава от градския си съперник Селтик с шест точки в първенството, при само шест кръга до края на сезона.

Рейнджърс ще се изправи срещу „детелините“ и в полуфиналите за Купата на страната по-късно този месец, като е и четвъртфиналист в Лига Европа, където ще играе с португалския Брага.

Leave a reply