младенов

Огромна промяна в ЦСКА – Гриша Ганчев изгони всички и обяви Стойчо Младенов

Стойчо Младенов официално е новият старши треньор на ЦСКА. Това бе обявено от официалния сайт на „червените“. По-интересното е, че е обявена огромна промяна и цялото ръководство на „червените“ е освободено.

Така с постовете си се разделят Пламен Марков, Стойчо Стоилов, целия треньорски екип, воден от Любо Пенев, както и пресаташето Влади Василев. Алън Пардю пък ще промени длъжността си.

Очаква се Стойчо Младенов да започне работа с традиционния си екип – Анатоли Нанков, Тодор Янчев и Стоян Колев, а в щаба ще се върне Кирил Динчев.

Ето какво написаха от ЦСКА:

Уважаеми армейци,

Уведомяваме Ви, че е взето решение да бъде подменено цялото ръководно тяло на ПФК ЦСКА СОФИЯ.

Със своите длъжности се разделят, изпълнителния директор, главният мениджър, пресаташето, старши треньорът и неговият екип. Длъжностите „Спортен директор“, „Технически директор“ и „Главен мениджър“ се закриват, а дейността им ще се аутсорсва на голяма немска компания. Мистър Алън Пардю става съветник на акционерите по футболни въпроси.

Новият старши треньор на ЦСКА ще бъде Стойчо Младенов, който ще поеме поста заедно със своя щаб. Занапред изпълнителен директор ще бъде Филип Филипов.

Бъдете здрави!

От акционерите.

Leave a reply