Нокаутът на Джошуа срещу Кобрата под номер 11 за 2020 година, вижте всички 50 (видео)

Българският спорт през кризисната 2020 година се отъждестви с достигането до четвъртфинал на US Open на Цветана Пиронкова, европейската титла по борба на Едмонд Назарян и битката за световните титли в тежка категория на Кубрат Пулев.

За съжаление, Кобрата беше нокаутиран от Антъни Джошуа в деветия рунд, но прецизността на изпълнението на завършващия удар от британския боксьор беше определена за 11-ата най-добра през 2020 година. На първо място по нокаут за годината в експерименталната класация бе ъперкътът, дело на Джервонта Дейвис, който заслужено сякаш събра поздравленията на боксовата общност, макар да е спорно дали и комбинациите на Джошуа да не заслужаваха по-високо място в “класирането”.
Позитивното в събирането на 50-те нокаута тази година е, че множество от тях са получени с крошета в тялото, които са най-подценяваният удар в бокса за не толкова запознатите фенове, но пораженията от тях са унищожителни във всеки смисъл на думата.

Изгледайте подбраните 50 нокаута през 2020-а година и преценете дали сте съгласни с подредбата и дали някой не е останал “ощетен”.

Leave a reply