Любо Пенев: Винаги ще сме готови под мое ръководство (ВИДЕО)

Ние коментираме купи, купи, купи… но трябва да сме концентрирани и в първенството , заяви треньорът на “червените”

Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев заяви на брифинг преди утрешното домакинство срещу Лудогорец, че “червените” винаги ще са готови за всеки един мач, докато той е начело на тима. Специалистът коментира и ситуацията със служебната победа над ЦСКА 1948. Той говори и починалия Георги Димитров – Джеки.

“Готови сме за Лудогорец – и не само. Подготвени сме. И винаги ще сме готови под мое ръководство”, започна Пенев. “Аз исках да се играе мачът срещу ЦСКА 1948. Имаше пауза…”, заяви Пенев, но бе помолен да говори по-високо. “Ето работи микрофона, трябва да си настроите камерите”, добави той и продължи: “Ние бяхме подготвени за предишния двубой. Не се игра. Мислим за утрешния мач, за следващия мач, за финала”, каза още Пенев.

“Нямаме кадрови проблеми. Всички тренират. Има 1-2 ударени, но целият отбор е подготвен и тренира добре. Ще завършим първенството, както подобава. Целим се в победата, винаги”, заяви още той.

“Аз си отговарям за моя клуб, ние ще сме пределно мотивирани, ще си изиграем сериозно мача. Ние не смятаме да подценяваме съперника. Ще подходим професионално. Имаме четири мача до края”, заяви той. “Коя рецептата? Ние винаги ще играем за победа. Аз винаги обучавам отборите си да играят за победа. Няма какво друго да кажа”, добави Пенев.

“Концентрацията трябва да съществува винаги. Важно е да тренираш добре, за да играеш добре. Важно е да си фокусиран върху това, което правиш. Купи, купи, купи. Ние не забравяме Купата, но трябва да вложим максимално усилия в първенството. Играчите трябва бързо да разберат, че това не е начина, по който ще печелим мачовете, ако не са концентрирани”, заяви той. “Не бих искал в момента да се разсейваме. Изцяло съм вглъбен в този двубой”, сподели Пенев.

“Светла му памет на Георги Димитров. Беше от година, година и повече болен. Ние бяхме колеги, приятели. Всички вървим по този път. Рано или късно, това ще се случи на всеки един от нас”, заяви още той.

Leave a reply