leonardo bonuchi

Леонардо Бонучи: Италия отново изнесе урок на Англия

Един от героите за Италия във финала срещу Англия Леонардо Бонучи заяви, че тимът на “скадра адзура” за пореден път е изнесъл урок на “трите лъва”. Както е известно централният бранител и съотборниците му спечелиха титлата на Евро 2020, след като се наложиха над британците след изпълнение на дузпи.

“Това е сбъдната мечта и е на треньора и целия отбор. Когато се събрахме в Сардиния, имаше нещо различно в сравнение с миналото. Постепенно изградихме самочувствие, увереност и сплотеност. Това беше черешката на тортата, която ни прави легенди”

“Чувството е уникално. Да видя как 58 000 човека напускат стадиона преди да бъде дадена Купата е безценно. Сега Купата идва в Рим. Те си мислеха, че остава в Лондон. Съжалявам за тях, но Италия отново им изнесе урок”.

“По време на загрявката си казахме, че това, което става на трибуните, е просто фон. Бяхме в серия от 34 поредни мача без загуба. Трябваше да направим същото, което правихме до сега – нищо повече, нищо по-малко”, каза бранителят на Ювентус.

Leave a reply