Хасан Салихамиджич има абсолютната подкрепа от ръководството на Байерн

Хасан Салихамиджич се оказа под голямо напрежение, след като конфликтът между него и треньора на Байерн Мюнхен Ханзи Флик се разрази в пълна сила.

В германските медии постоянно пише за кавгите между Салихамиджич и Флик и много лошите отношения между двамата, които уж завършиха с решението на треньора да напусне клуба в края на сезона.

Футболистите и феновете на Байерн застанаха на страната на треньора. Съобщава се, че Флик е обявил възможността да остане начело на отбора, ако Салихамиджич бъде уволнен, но това няма да се случи.

Ръководните фактори в баварския гранд проведоха среща през миналия уикенд. Въпреки всички спекулации относно евентуалното уволнение на Салихамиджич, това няма да се случи.

„Bild“ твърди, че спортният директор е получил пълна подкрепа за това, което прави в клуба и има пълното доверие на шефовете.

Той беше публично подкрепен от президента Херберт Хайнер.

„Всички разбираме, че треньорът иска нови и топ играчи, но от 8 март миналата година нямаме фенове на трибуните. Треньорите винаги имат краткосрочни планове, а спортният директор отговаря за икономическата стабилност на клуба. Поради пандемията, ще имаме загуби от 150 милиона евро до края на сезона“, каза Хайнер.

Leave a reply