georgi babaliev

Георги Бабалиев: В Спартак сме събрани талантливи момчета, не говорим за непременно влизане в Първа лига

С бързината си и добрия контрол върху топката крилото на Спартак Варна Георги Бабалиев бързо се превърна във важен играч в селекцията на Васил Петров. 20-годишният нападател вече се отчете с 4 гола и 2 асистенции в изиграните мачове от началото на сезона. Ключов бе приносът му за победата с 5:3 като гост на Марица, при която той реализира хеттрик.
В интервю за Дарик радио той сподели как се е стигнало до привличането му в Спартак, разказа повече за себе си, говори за атмосферата в съблекалнята, изтъкна добрата физическа подготовка на отбора и разкри любимия си отбор и играч в чужбина.

“След като се разделих с Локо Сф се прибрах в родния ми град Карнобат, където изчаквах предложения от други клубове. След около седмица старши треньорът на Спартак Вн ми се обади, разказа ми за амбициите на отбора. Покани ме във Варна, за да поговорим и обсъдим. Запознах се и с президента на клуба Асен Миланов. Помислих малко. Съгласих се и седмица по-късно започнах подготовка. Имах и други възможности пред себе си, но предложението на Спартак Вн най-много ми хареса , а и градът е по – близо”, сподели Бабалиев.

Leave a reply