дибала

Дълъг е списъкът с играчи, които Ювентус възнамерява да продаде

Ювентус ще промени значително отбора си през летния трансферен прозорец. „Бианконерите“ трябва да съберат 100 милиона евро до края на юни, за да балансират своите финанси. Вече е известно кои играчи ще бъдат поставени в трансферния списък.

Разбира се, най-голямото име е Пауло Дибала. Договорът на аржентинеца с клуба изтича през лятото на 2022 година и има всички предпоставки той да бъде продаден през това лято или да бъде използва в някакъв друг тип сделка, която да включва размяна на играчи.

Матиа де Шилио трябва да бъде откупен от Олимпик Лион, а в списъка на играчите, които трябва да бъдат продадени намират място Мерих Демирал, Алекс Сандро, Адриен Рабио, Аарън Рамзи, Федерико Бернардески и Уестън МакКени.

Въпреки че наскоро МакКени бе купен от Шалке 04, Ювентус е готов да го продаде, ако за него постъпи оферта от порядъка на 40-50 милиона евро.

Това, което е сигурно е, че Матайс де Лихт и Деян Кулушевски, които наскоро бяха свързвани с Барселона и Манчестър Юнайтед няма да напуснат Ювентус.

Leave a reply