ЦСКА приключи успешно благотворителната кампания #ПовечеОтОтбор

ЦСКА обяви, че е приключил успешно благотворителната кампания #ПовечеОтОтбор.

Ето какво се казва в официалното съобщение на клуба:

Армейци,

с радост Ви съобщаваме, че благотворителната кампания #ПовечеОтОтбор, организирана от ЦСКА в навечерието на най-светлия християнски празник – Коледа, приключи успешно.

Благодарение на Вас бе събрана значителна сума, която ще бъде използвана целесъобразно в борбата с пандемията. Основната част от средствата дойде от продажбата на виртуални билети за мачовете срещу Рома и Левски през месец декември.

Към тези средства се прибави и сумата от 2100 лева, платена от нашия верен привърженик Харитон Христов, който спечели търга за продажбата на фланелката на Али Соу от двубоя с италианския гранд Рома. Нападателят лично връчи на късметлията ценния екип, с който се разписа на два пъти срещу римските вълци при впечатляващата армейска победа с 3-1 в Лига Европа.

Не може да не споменем и друг наш фен и най-голям дарител – Иван Кръстилов. Той предостави сумата от 2000 лева, които събра заедно със своите приятели, а жестът бе в памет на баща му, загубил битката с COVID-19 преди няколко месеца. Достойна за пример постъпка! С лични средства в помощ на каузата се включиха и футболистите и треньорите от представителния тим на ЦСКА.

Със събраните пари ще бъдат закупени медицински консумативи и оборудване от първа необходимост. В момента се водят разговори с болници и лечебни заведения от по-малки градове в страната, които са в по-затруднено финансово положение и така благодарение на армейската помощ много човешки животи ще бъдат спасени.

Благодарим Ви, армейци!

Вие доказахте, че сте хора с големи сърца, а ЦСКА е #ПовечеОтОтбор и заедно можем да спечелим и този мач!

ЗАЕДНО МОЖЕМ ВСИЧКО!

Leave a reply