Чеферин: Господа, направихте огромна грешка, имате време да я поправите

Президентът на УЕФА Александър Чеферин отново се обърна към клубовете, които обявиха, че ще участват в Суперлигата. По време на Конгреса на УЕФА той обяви, че все още има време въпросите отбори да си вземат поука и да попряват “огромната грешка, която са направили”. Любопитно е, че той се обърна към английските клубове.

“Искам да се обърна към собствениците на някои английски клубове”, заяви Чеферин. “Господа, направихте огромна грешка. Някои ще кажат, че това е алчност, други презрение, арогантност или пълно непознаване на футболната култура на Англия, но всъщност това няма значение”, каза той.

“Това, което има значение е да промени мнението си, всеки прави грешки. Английските фенове заслужават да си поправите грешката, те заслужават уважение”, заяви Чеферин.

“Всички правилества са с нас, всички фенове са с нас, всички журналисти са с нас. Има някоко хора от другата страна. Ще им позволим ли да ни вземат футбола? Не, няма да го позволим”, добави Чеферин. “Няма да загубим този мач”, заяви още словенецът.

Официално: Суперлигата вече е факт

Флорентино Перес е първият президент на Суперлигата

УЕФА решава съдбата на настоящия сезон в Шампионската лига в петък

Шефът на УЕФА: Футболистите, които са в Суперлигата, няма да играят на Световно и Европейско

Leave a reply