жиру

Мбапе: Всичко с Жиру е забравено

Звездата на Франция Килиан Мбапе заяви, че той и съотборниците му „са готови за предизвикателството“ да спечелят Европейското първенство. Това каза той в интервю за „TF1“, като добави, че напрежението между него и Оливие Жиру вече е забравено.

Мбапе разкри, че проблемът със спора между него и другия нападател на „петлите“ Оливие Жиру след контролата с България вече е в миналото: „Проблемът с Жиру е забравен. В живота не трябва да се самосъжаляваме. Нуждаем се от Жиру и останалите 25 играчи и затова няма как да се караме за дреболии“.

„Нямаме търпение да играем на Европейското първенство. Трябва да си спомним как в детството ни сме мечтали за това. Важно е да си имаме доверие един на друг. Цялата страна стои зад нас и трябва да се отблагодарим на хората за тяхната подкрепа. Спечелването на Световната купа беше много важно за нас. Сега знаем какво трябва да направим, за да спечелим и ще се опитаме да дадем всичко от себе си. Винаги съм искал да играя със силни играчи и сега е така, защото имаме много силен състав“, каза Мбапе по въпроса за Европейското първенство.

Leave a reply