Вили Вуцов: Къде са младите в Левски?

Бившият треньор на Левски – Вили Вуцов, бе гост в предаването “Домът на футбола” по DIEMA SPORT, където анализира подготовката на “сините” и сподели очакванията си за представянето на тима през пролетния полусезон.

“От контролите няма ясна представа как ще изглежда Левски през пролетта. Ако някой е добил такава, то е близък роднина с баба Ванга. Левски игра със слаби отбори, дайте да си говорим истината. Говорих с доста хора и това мнение преобладава”, заяви Вуцов.

“Мисля, че в първенството Левски ще намира по-добър облик. Вярвам, че Стоянович е добър и тимът ще бъде по-подреден и по-организиран в атака и защита. Искам само да попитам къде са младите? Кой юноша е изиграл три поредни мача като титуляр? При положение, че отвсякъде се парадира и се говори, че всички отбори от школата ни са първи в класиранията. След като са лидери, значи там са най-добрите играчи сред децата.”

“Мисля, че ЦСКА са много близо до Лудогорец. “Орлите” дадоха шанс да се говори, че не са в добро състояние, в последните есенни мачове определено не се представяше добре. Те се сърдят, като им го кажеш, но този път сами си го признаха”.

Leave a reply