стефанов

Венци Стефанов: Заги бе няколко месеца в неплатен отпуск, разбрахме се като мъже

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов обяви назначението на новия треньор на тима Златомир Загорчич, като заяви, че специалистът е бил няколко месеца в отпуск и затова не е бил начело на “белите”. Босът на столичани допълнни, че двамата с наставника са се разбрали като мъже и веднага са си стиснали ръцете.

“Загорчич е тук, защото тук му е мястото. Няколко месеца бе неплатен отпуск по негово желание. Сега сме пак заедно, за да си довършим работата. Приоритет за Славия е Купата, както и концентрация до края на сезона и спясяването от изпадане. Загорчич знае, че каквото се разберем – това е. И предишният път не сме подписвали договор”.

“Нормално е да има спадове. И Барселона пада, и Реал. Такива неща се случват. Лошото е, че се случи и на нас. Трябва да покажем, че сме мъже, да се изправим”.

“И с Тарханов и със Заги винаги сме се разделяли, като мъже и приятели. Когато виждаме, че има недобри игри и трябва нещо да се промени. Смятам, че Загорчич има достатъчно потенциал, знания и възможности да промени нещо”.

“Обстановката в Славия винаги е била нормална и коректна. При нас няма простотии, ексцесии, интриги. Сядаме, изясяваме, говорим като мъже и се разделяме, като мъже. Животът изисква да сме коректни един към друг”, каза Стефанов.

Leave a reply