Дамбраускас

Валдас Дамбраускас: Ние вече спечелихме среброто, но сме претенденти за златото

Старши треньорът на Лудогорец Валдас Дамбраускас беше много щастлив, след като разградчани изхвърлиха Олимпиакос от Шампионска лига. Литовският специалист заяви, че отборът вече е спечелил сребърните медали, но е претендент за златото, правейки препратка към Олимпийските игри, които вече приключиха.

„Момчетата тренират дузпи след всяка тренировка. Те харесват да правят това нещо. Ние трябваше да реагираме на тези всички тези условия. Много съм щастлив, че се справихме. Не искам да коментира реферите и техните отсъждания. Разбира се, че за футболистите не беше лесно. Трябва да разберем реферите, те се опитват да си вършат работата по възможно най-добрия начин“, коментира Дамбраускас.

„Всички бяха уверени при дузпите и това ме прави много горд, че имам футболисти, които са готови да решат всеки един мач и имат стоманени нерви“, добави той.

„Не искам да отправям послания. Олимпийските игри свършиха. Ние вече спечелихме среброто, но ще се борим за златото. Ние все още сме претенденти за златото.“

„Уврени сме и ще направим всичко необходимо, за да спечелим златото.“

„Не може да сравняваме отборите. Дори не знам резултата на мача между Рейнджърс и Малмьо.“

„Защо започнахме с трима централни защитници? Нека го запазя за себе си. След първия мач анализирахме много добре силните страни на Олимпиакос. Не си спомням Кахлина да е направил нещо по-сериозно като спасяване. Олимпиакос имаше няколко удара отдалече“, продължи наставникът на Лудогорец.

„Начинът, по който реагирахме през второто полувреме беше фантастичен и аз съм горд от Лудогорец“, каза още Дамбраускас.

Leave a reply