В новия договор на Неймар с ПСЖ има „тайна клауза“

Неймар наскоро подписа нов договор с Пари Сен Жермен. Бразилецът продължи споразумението си с френския клуб до лятото на 2025 година.

С подписването на договора Неймар получи много по-добри условия, а парижани се защитиха от другите клубове, които възнамеряваха да купят бразилеца.

В договора, който е валиден до 30 юни 2025 година има опция за удължаването му за допълнителна година, но също така и тайна клауза, която позволява да Неймар да се завърне в Бразилия.

Неймар реши да продължи кариерата си в ПСЖ, защото е убеден, че това е правилният проект, като спортният директор Леонардо и президентът на клуба Насер Ал-Келайфи му обещаха по-силен отбор през следващия сезон, за да спечели Шампионска лига.

Смята се, че договорът вероятно е последният на Неймар в Европа и бившият футболист на Барселона, който печели около 30 милиона евро на сезон, планира да се прибере в Бразилия, след като приключи кариерата си в ПСЖ.

Често Неймар пътува до Бразилия, за да се наслаждава на времето с приятели и семейството си, за да празнува различни рождени дни и да посещава нощни клубове. Той най-много обича фестивалите в Рио де Жанейро, които редовно посещава.

Leave a reply