kristiano ronaldo man jun

В Ман Юнайтед вече се учат и как да се хранят като Кристиано

Кристиано Роналдо направи мечтано завръщане с фланелката на Ман Юнайтед, вкарвайки два гола при победата над Нюкасъл. Португалецът се завърна на „Олд Трафорд“ преди по-малко от 20 дни, но влиянието му върху клуба и играчите в него вече се вижда. Кристиано е еталон, когато става въпрос за грижа за тялото и затова винаги е в перфектна форма, което е накарало много от съотборниците му да вземат пример от него по отношение на правилното хранене.

Това разкри третият вратар на тима Лий Грант в интервю за „TalkSport“. Той сподели какво се е случило вечерта преди мача срещу „свраките“: „Това беше петък вечер в хотела на групата. Обикновено в петък вечер след вечерята има и някои десерти. Имаше малко ябълков пай, брауни със сметана и други неща. Казвам ви, никой играч не докосна ябълката и крема, нито един играч не е отиде за това брауни. Всички бяха седнали и едно от момчетата ме попита: „Какво има Кристиано в чинията си?“. От любопитство всички погледнаха какво има португалецът за вечеря. Така че ние разгледахме какво е имал и очевидно това е най-чистото и здравословно ястие, което можете да си представите. Вече се радвам, че никой не дръзна да яде от нездравословната храна, която му бяха сложили“.

Очевидно, с течение на времето навиците на някои от играчите на „червените дяволи“ ще се променят, след като в клуба имат такъв ярък пример за подражание, какъвто е 36-годишният португалец.

Leave a reply