Треньорът на Антов в Болоня се оплака от президента

Старши треньорът на Болоня Синиша Михайлович изрази разочарованието си от президента на клуба Джоуи Сапуто. Според наставника на Валентин Антов босът не обръща достатъчно внимание на клуба и хората, работещи в него.

Сапуто се прибра в родината си Канада още в началото на пандемията от коронавирус. Предстои той да се завърне в Италия и да проведе разговор със Синиша.

„За всички е тъжно, когато президентът отсъства толкова продължително време, но съм убеден, че има причина. Неговата роля е ключова и когато го няма, е много трудно да се прави каквото и да е в клуба”, заяви Михайлович.

Договорът на Синиша е за още два сезона. Той обаче не е наясно с бъдещето си в Болоня:

„Моето бъдеще? Засега моето бъдеще е предстоящият мач срещу Специя. Не ме интересува как ще играем, искам единствено да спечелим тази среща”.

Болоня е в серия от две поредни загуби в Серия А, но е далеч от зоната на изпадащите. Българският национал Валентин Антов попадна в групата за предстоящия сблъсък със Специя на Андрей Гълъбинов. Другият българин в италианския елит ще пропусне двубоя, тъй като е със счупен нос.

Leave a reply