atanas atanasov orela dobrudzha

Орела: Рожба съм на Спартак, надявам се да влязат в Първа лига, но сантименти няма да има

В неделя от 15:30 часа Спартак Варна ще приеме Добруджа в среща от 27-ия кръг на Втора лига. Старши треньорът на гостите Атанас Атанасов – Орела сподели в интервю, че се надява „соколите“ да влязат в Първа лига, но сантименти у него специално за този мач няма да има, независимо, че е рожба на варненския клуб.
„Ние във всеки един мач ще играем на ръба на възможностите си, защото имаме дефицит от точки. Излизаме срещу един от най-добрите отбори Спартак Варна, което мен вътрешно ме радва. Аз съм рожба на Спартак. Няма как да не се радвам. Надявам се отборът да успее с промоцията в Първа лига. Сега сантименти няма как да има. Имаме нужда от точки, както и те. Надявам се да стане един добър мач, от който хората, които дойдат да го гледат, да останат доволни. След като Спартак е на това място в класирането, значи има достатъчно добри футболисти.
Много съм скептичен към думата дерби. Аз знам едно дерби във Варна – Спартак срещу Черно море. Няма как Добруджа и Спартак да бъде дерби. За Спартак Добруджа е един отбор от съседен град, както и за Добруджа важи същото по отношение съперника. От друга страна единият отбор е в челото, другият се бори за оставане“, каза Орела
Чуйте цялото интервю в приложения звуков файл.

 

Leave a reply