Shietil Knutsen

Треньорът на Будьо: ЦСКА е атакуващ тим с много добри индивидуалности

Старши треньорът на Будьо/Глимт Шиетил Кнутсен даде пресконференция преди утрешния двубой с ЦСКА от групите на Лигата на конференциите. Той заяви, че ЦСКА е атакуващ отбор с много добри индивидуалности.

Срещата между норвежците и ЦСКА е утре от 19:15 на Националния стадион „Васил Левски“.

„Много се радвам, че сме в София. Първоначално много хора ни подценяваха, но започнахме борбата в групата много добре и мисля, че сме конкурентни на другите отбори. Мога да кажа, че ще излезем уверени в мача утре. Нямаме търпение“, заяви Кнутсен.

„ЦСКА е добър отбор с много добри индивидуалности. Бих казал, че ЦСКА е по-скоро атакуващ тим, отколкото такъв, който се защитава. Много добре организиран тим, който използва персонална защита, докато ние в Норвегия практикуваме повече зонова отбрана. Мисля, че най-интересното в ЦСКА са индивидуалностите. Те са наистина добри, но ние винаги се стремим да използваме нашите шансове и празните пространства”, прибави той.

Защитникът на гостите Мариус Лоде също сподели своите очаквания преди сблъсъка:

„Мисля, че ще се получи интересен мач. Играем срещу добър отбор, който има опит в Европа. Смятам, че сме добре подготвени и както каза нашият треньор хората ни смятат за аутсайдери, но ние имаме добър отбор с дух и качества. Мисля, че ако излезем и покажем собственото си лице ще се получи добър мач. Надявам се, че можем да излезем и да бъдем себе си на терена“.

Leave a reply