тухел

Томас Тухел: Приемам равенството, срещу Ман Юнайтед е много трудно

Мениджърът на Челси Томас Тухел заяви, че е много щастлин след равенството 0:0 срещу Манчестър Юнайтед. Според него двубоят е бил равностоен и подялбата на точките е закономерно. „Получи се мач на високо нимо между два много силни отбора. Имахме проблеми през първото полувреме, но като цяло беше равностоен двубой. През втората част бяхме наистина силни“, заяви Тухел.

„Мисля, че бяхме по-близо до победата, но на терена имаше много качество. По отношение на представянето съм доволен. Защитавахме се много добре и съм много щастлив от този факт. През първото полувреме не атакувахме пространствата достатъчно добре. Не беше лесно да намерим решение и загубихме малко увереност с някои лесно загубени топки“, сподели той.

„На почивката си казахме, че не трябва да се притесняваме. Променихме схемата на 5-3-2, за да печелим топката по-високо и да си върнем самочувствието. Момчетата направиха това много добре. Приемаме резултата. Много съм доволен. Срещу отбор като Ман Юнайтед не получаваш много шансове“, коментира германецът.

Leave a reply