stanislav genchev

Станислав Генчев: За втори пореден мач показваме игра, която не подхожда на Лудогорец

Помощник-треньорът на Лудогорец Станислав Генчев, който води тим в отсъствието на Валдас Дамбраускас, бе много разочарован от представянето на “орлите” в мача срещу Спартак Варна в турнира за Купата на България, въпреки че футболистите му победиха с 1:0. Специалистът сподели, че за втори пореден мач разградчани показват игра, която не подхожда на шампионите.

Лудогорец трепери до последно, но победи Спартак с гол от спорна дузпа 

“В днешния мач бе много важно да победим, но и да го направим по убедителен начин. Теренът бе тежък, но той бе такъв и за съперника. За втори пореден мач показваме игра, която не подхожда на нашия отобр. Противникът игра с по-голямо желание и агресия. Не сме доволни от начина, по който играхме”.

“Липсваше мотивация във футболистите. Когато играеш срещу тим от втора дивизия повечето футболисти си мислят, че ги чака лесен мач. Трябва да направим анализ и разбор, за да може тези последни два мача, които изиграхме, да не се повтарят. Имаме леки наранявания, но контузени нямаме. Продължава лечението на Недялков и Десподов. Дано в неделя да ги ползваме”.

“Важно е ние да си играем играта и да се намираме в най-добра форма. Всеки трофей е допълнителна мотивация за всеки в клуба. Не сме печелили Купата от доста време. Ще направим всичко по силите си да я спечелим, но трябва да подобрим играта си”, каза Генчев.

Leave a reply