SportArena.bg спечели награда за “Спортен сайт”

На 2-ри юни, на метри от морския бряг на официална церемония креативният моден дизайнер Красимир Недялков връчи “Национални награди за мода, стил и бизнес”. На събитието присъстваха много популярни личности, представители на шоубизнеса, модните среди и бизнесмени. По време на събитието се разигра и благотворителна томбола, средствата от която ще бъдат предоставени за благотворителна кауза.

За доброто настроение на гостите се погрижиха водещите Елза Парини и Михаил Камбуров – DJ Michael. Сред победителите в различните категории се наредиха Мис Варна 2020 Цветелина Маркова, топ моделът Анджела Ташева, VIP Fashion Group, Мира Матеева, Кирил Аспарухов, шоумените от ТУТУРУТКА, Яненка Люцканова, Светла Димитрова, студио Боксеров, Светлозар Христов – Заро, Светослав Стойчев и други.

Нашият екип спечели награда в категория “Спортен сайт”.

Благодарим на журито за наградата. През годината отразихме доста спортни събития, като смятаме тепърва да развиваме все повече потенциала си. За разлика от наши колеги наблегнахме на изчистена визия без дразнещи реклами с което смятаме, че спечелихме и симпатиите на читателите ни. Продължавайте да четете SportArena.bg.

Още един сайт, който е част от Медийна група PRFrimSevastopol.bg спечели наградата за “Новинарски сайт”.

КЛИКНИ ТУК за линк към СНИМКИ от събитието

Leave a reply