спартак варна

Спартак Варна скочи на Тони Здравков и Ботев Враца заради отменена контрола

От Спартак Варна използваха социалните мрежи, за да се оплачат от отменената в последния момент контрола срещу Ботев Враца. Варненският клуб твърди, че старши треньорът на врачани Антони Здравков в последния момент е отменил приятелската среща, която трябваше да се проведе в петък.

„Утре (29.01.2021) нашият тим трябваше да изправи сили срещу състава на Ботев (Враца) в контрола, която е част от подготовката на отбора.

За наша огромна изненада контролата беше отказана в последния момент от старши треньора на Ботев (Враца) Антони Здравков.

Ние подхождаме с изключително голяма отговорност към планирането на подготовката на отбора. Изразяваме разочарованието си от постъпката, която е изключително непрофесионална и неуважителна към Спартак Варна.  Действията на Антони Здравков уронват авторитета на клуб като Ботев Враца и е повод за размисъл от страна на ръководството. Със сигурност подобни действия не прилягат на професионален клуб, състезаващ се на най-високото равнище в българския футбол“, написаха от Спартак Варна.

Ботев Враца трябваше да изиграе контрола срещу Черно море в сряда, която обаче бе отменена именно за петък заради лошото време.

Мачът е предвиден да започне в 12:00 часа на стадион „Младост“. По всяка вероятност именно това е причината за пропадналата контрола Спартак Варна – Ботев Враца, защото по програма тя е в рамките на същия ден.

Leave a reply