sinisha mihajlovich

Синиша Михайлович обяви, че има рецидив на левкемия

Старши треньорът на Болоня Синиша Михайлович обяви, че има рецидив на левкемия. „Бях посъветван да взема курс на терапия, който може да помогне за унищожаване на болестта в зародиш. Както виждате, болестта се оказа много смела, тъй като реши да се върне и да се срещне отново с мен. Ако първият урок не й е достатъчен, тогава съм готов да преподавам още един.

Такъв е животът, винаги има възходи и падения, но човек винаги трябва да намира сили в себе си да се издигне. Ще прекарам известно време в болницата в началото на следващата седмица. Знам, че ще бъда в сигурни ръце. Сега, за разлика от това, което беше преди 2,5 години, аз съм много по-спокоен. Знам какво да правя, ситуацията е съвсем различна и се надявам бързо да се справя. Ще направя всичко възможно да се върна възможно най-скоро, но ще трябва да пропусна няколко мача. Все пак вече съм уредил всичко, за да следя тренировките и мачовете. Сигурен съм, че играчите няма да ме разочароват. Винаги се боря с тях и те ще се борят за мен. Бих искал също да помоля феновете на Болоня да подкрепят момчетата и да им помогнат. Ще се върна скоро и отново ще бъда с отбора“, заяви Михайлович пред „Football Italia“.

През юли 2019 г. Михайлович обяви, че е диагностициран с левкемия. Сръбският специалист премина през няколко курса на химиотерапия и трансплантация на костен мозък. В началото на май 2020 г. сръбският специалист беше изписан от болницата.

53-годишният Михайлович е начело на Болоня от 2019 г.

Leave a reply