португалия белгия

Роналдо: Не постигнахме желания резултат, ще се върнем по-силни

Суперзвездата на Португалия Кристиано Роналдо коментира отпадането на „мореплавателите“ на 1/8-финалите на Европейското първенство. Момчетата на Фернандо Сантош отсъпиха с 0:1 пред Белгия и се простиха с мечтите си да защитят европейската титла, която спечелиха през 2016-та.

Роналдо използва една от социалните мрежи, за да благодари на феновете за подкрепата, като сподели, че отборът не е постигнал желания резултат на континенталната надпревара, но бе категоричен, че тимът ще се завърне по-силен от преди.

Ето какво написа Роналдо:

„Не постигнахме резултата, който искахме, и сме вън от играта по-рано, отколкото искахме. Но ние се гордеем с пътуването ни, дадохме всичко да защитим титлата Европейски шампион и нашият екип доказа, че все още може да достави много радости на всички португалци.

Феновете ни бяха неуморни в подкрепата на отбора от началото до края. Именно заради тях тичахме и се борихме – за да отговорим на доверието, което ни гласуваха. Не успяхме да стигнем там, където всички искахме, но имате нашата искрена и дълбока благодарност.

Поздравления за Белгия и успех на всички отбори, които продължават в турнира. Колкото до нас… ние ще се върнем по-силни. Напред Португалия!“.

Leave a reply