rjudiger

Рюдигер иска половин милион на седмица от новия си клуб

Почти сигурният напускащ като свободен агент през лятото бранител на Челси Антонио Рюдигер иска да стане един от най-скъпоплатените на своя пост.

От месеци германският национал упорито отбива всички опити на Челси да го задържи. Рюдигер се намира в отлична форма, вече има достатъчно опит и затова смята добре да осребри качествата си.

Агентът му, който е и негов брат, от известно време обикаля европейските гранове Байерн Мюнхен, ПСЖ, Реал Мадрид и др., за да разбере какви условия за готови да предложат на безкомпромисния стопер. Изданието „Sportsmail” дори твърди, че лятото Рюдигер ще се озове там, където са готови да му дадат заплата от половин милион на седмица. С това той ще стане един от най-скъпоплатените защитници в света.

Именно възнаграждението се оказа ябълката на раздора между Челси и Рюдигер. „Сините” му предложиха нов договор със 140 хил. паунда седмично, а това далеч не го устройва.

Към момента основен фаворит за подписа на германеца е Реал Мадрид. „Кралският клуб” вероятно ще се възползва от факта, че няма да плаща трансферна сума за иначе скъпия играч, за да му осигури тлъста заплата.

Leave a reply