Раул е единствената алтернатива на Зидан

Раул Гонсалес Бланко е единствената алтернатива, която се появява на хоризонта като евентуален заместник на Зинедин Зидан на треньорския пост в Реал Мадрид, твърди „AS“.

Ръководството на клуба е разгледало различни имена за заместник на Зидан и е свело кандидатите до настоящия наставник на втория отбор на Реал Мадрид – Раул.

Парадоксално, но изборът на Раул би означавал отново повтаряне на формулата със Зидан. Човек от клуба, който познава съблекалнята като играч и без толкова сериозен опит като треньор.

Философията сработи със Зизу, чийто успехи и постижения са налице.

Ангажиментът на Раул към Реал Мадрид е без съмнение. Колкото и да е трудна ситуацията, той би приел предизвикателството, ако му дойде времето. Големият риск, имайки предвид ситуацията е да изгориш фигура, идолизирана от белите фенове и с проекция да заемеш позицията успешно при по-добри обстоятелства.

Резултатите на Раул начело на втория отбор на Реал Мадрид не са ослепителни.

В момента Раул е под карантина след положителен тест за COVID-19. Той вече преодоля няколко предизвикателства, с които се сблъска, след като пое юношите на Реал Мадрид в Шампионска лига. Той направи крачка напред, успя да развие отбора и да спечели първата титла за Реал Мадрид в младежката Шампионска лига.

Leave a reply