погба

Райола: Погба има много оферти, включително предложение за нов договор от Манчестър Юнайтед

Суперагентът Мино Райола обяви, че Пол Погба има много оферти за трансфер, но също така има отправено предложение за продължаване на споразумението от Манчестър Юнайтед.

Договорът на французина с „червените дяволи“ изтича на 30 юни, а той все още не е постигнал споразумение с клуба за неговото продължаване.

Сериозен интерес към световния шампион има от страна на Пари Сен Жермен, Ювентус, Реал Мадрид и дори Барселона.

„Имаме много оферти за Погба, включително предложение за удължаването на договор от Манчестър Юнайтед. Ще видим кое е най-доброто за него“, коментира Райола пред „Sport1“.

„Погба в Байерн? Невъзможно е, защото Байерн не плаща подобни заплати“, добави суперагентът.

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник призна, че не възнамерява да убеждава Пол Погба да преподписва.

„Футболистите сами трябва да искат да играят за клуба. Аз не съм казвал, че не си заслужава да го задържим, но ако някой не иска да играе за клуб като Манчестър Юнайтед, не мисля, че има много смисъл да го убеждаваме да си промени решението си“, сподели германецът.

„Манчестър Юнайтед е велик клуб с невероятни фенове. Не считам, че клубът трябва да убеждава футболистите да играят или да остават тук. Нека Пол се възстанови и да започне да тренира с отбора, след което ще видим какво ще стане с него“, добави Рангник по адрес на контузения французин.

Leave a reply