ivan papazov hebar pazardzhik

Президентът на Хебър: Не ни е страх от ЦСКА и затова играем на техния терен

Президентът на Хебър Пазарджик Иван Папазов даде специално интервю преди утрешния мач на неговия тим срещу ЦСКА от 1/16-финалите в трунира за Купата на България.

„Разбрахме се двата клуба, ще играем на „Армията“. Не се уточнихме в колко часа да е мачът, това телевизиите го определят. Официало вече мачът е преместен на „Армията“. За да запазим здравето на футболистите, решихме с щаба там да се играе срещата, за да се получи хубав мач“, каза той относно решението сблъсъкът между Хебър и ЦСКА да се играе на стадион „Българска армия“.

„Теренът не е в толкова лошо състояние. Ние използвахме почивката преди мачовете за националите да сложим пясък. Но на мача със Септември заваля много силен дъжд и теренът се разкаля. Ние можем да играем там, но класата на ЦСКА не позволява да играе на този терен и е по-добре да запазим здравето на футболистите и затова го преместихме мача“, сподели Папазов за състоянието на стадиона на Хебър, като допълни: „Като бивш футболист знам, че лошият терен изравнява силите. Ние можехме да направим това нещо, защото знаем класата на ЦСКА, но не е честно и коректно към футболистите, защото те са професионалисти и ако стане контузия аз не искам да нося отговорност за тяхното здраве. Освен това двата отбора имаме добри футболисти и мисля, че на хубав терен ще се получи хубав мач“.

„Сутринта се взе едно решение между Гонзо и треньора Ники Митов. Крушарски се намеси и така са решили, така са го направили“, сподели той по повод смяната на мястото на мача, който първоначално трябваше да е в парк Лаута в Пловдив.

„Ние винаги играем за победа, без значение срещу кого играем. Нас не ни е страх от ЦСКА и затова играем на техния терен. Искаме да стане хубав мач и ще играем за победа. От самото начало играем всеки мач за победа. Не коментираме някакви цели, но играем за победа, както в първенството, така и тук“, изрази увереността си президентът на Хебър.

„От самото начало работим по този план. Момчетата и треньорския щаб показват, че е дошло времето за efbet Лига. Ние играем мач за мач и дай Боже да стане факт това нещо, ние ще сме готови. И като стадион сме готови, и с останалите условия сме готови“, завърши Папазов по повод амбициите на тима за класиране в efbet Лига.

Leave a reply