pol skouls

Пол Скоулс: Как така Рангник беше избран да бъде мениджър на Юнайтед

Един от най-изявените играчи от близкото минало на Манчестър Юнайтед Пол Скоулс изрази недоумението си от назначаването на Ралф Рангник за временен мениджър на „червените дяволи“.

„Става дума за лидерство, става дума мениджърът да изисква от футболистите си и те да правят това, което той иска. Не искам да постоянно да нападам Рангник, защото той изглежда наистина свестен човек и звучи добре по време на интервютата. Но как така той беше избран да бъде мениджър на този клуб за шест месеца до края на сезона? Това никога няма да го разбера.

Треньорът е ключова част. Това в Юнайтед не е група от ужасни играчи. Мисля, че ако на тези момчета им бъде показано как да играят правилно и бъдат селектирани по точния начин, ще видим, че сред тях има нужния талант.

Да, знаем, че те не са толкова талантливи като други състави от Премиър лийг. Но първото нещо, което един клуб трябва да направи, за да може да се доближи до спечелването на титлата, е да си назначи правилен мениджър. Намерете наставник, който да пасва на тези футболисти. Дайте им после 2-3 години, за да се изгради тим, който да може да се бори за трофеи. От ключово значение е този отбор на Манчестър Юнайтед да има правилния треньор”, каза Скоулс след отпадането на Ман Юнайтед от ШЛ.

Leave a reply