петев един джеко

Петев и Джеко на специална среща преди контролите с Черна гора и Дания

Националният селекционер на Босна и Херцеговина Ивайло Петев и капитанът на тима Един Джеко се срещнаха в Сараево преди контролите на тима с Черна гора и Дания. Нападателят на Рома няма да вземе участие в предстоящите двубои, но въпреки това той се прибра в родината си, за да вдъхне кураж на съотборниците си и треньорския щаб преди мачовете.

Петев и Джеко се срещнаха на базата на представителния тим, като демонстрираха отлични взаимоотношения. Официалният сайт на местната федерация дори съобщи, че откакто родният специалист е поел отбора той е заразил всички с положителна енергия и е спечелил доверието на футболистите.

Ивайло Петев реши да даде почивка на Джеко, както и на друг от основните футболисти на тима – Миралем Пянич. Аут заради контузии пък са седем футболисти, между които Стеванович, Чимирот, Лончар и Гояк.

За сметка на това родният специалист е повикал петима дебютанти за двубоя. Става въпрос за Александър Йовичич от Горица, Юсуф Газибегович от Щурм Грац, Дарио Шарич от Асколи, Ади Налич от Асколи и Андрей Джоканович от Сараево.

Leave a reply