михайлов

Николай Михайлов: Прилично представяне с оглед на всичко, което ни се случи от началото на сезона

Капитанът на Левски Николай Михайлов заяви, че представянето на „сините“ до момента е прилично с оглед на всичко случило се на клуба от началото на сезона. Той говори пред медиите след равенството с Берое, като допълни, че все още не знае какво му предстои в бъдеще.

„Аз винаги съм реалист. Имахме инициативата на моменти през първото полувреме, но през второто я изгубихме. Ако бяхме вкарали, когато имахме възможности, щяхме да спечелим. В края отпаднахме физически и Берое натисна. За съжаление се пропукахме, когато вече не виждах как можем да допуснем гол“.

„Не завършихме по най-добрия начин годината, но с оглед на всичко, което ни се случи от началото на сезона – горе-долу прилично представяне. През пролетта съм сигурен, че Левски ще изглеждаме по-добре. С пристигането на Станимир Стоилов се стабилизираха нещата. Днес миг невнимание и ни вкараха гол. С оглед на всичко не мога да се оплача от играта в защита в последните мачове“.

„Всичко съм ги оставил на агентите ми. Ще видя какво е положението, че не съм ги чувал 2-3 седмици. Ако има нещо, което трябва да се знае, Левски ще разбере първи. Ако има нещо, ще се разберете и вие. За мен Левски винаги е бил приоритет“, каза Михайлов.

Leave a reply