киров арда кърджали

Николай Киров: Няма какво да губим в този двубой

Арда Кърджали излетя от Летище София за Израел, където утре вечер от 20:00 часа ще се изправи срещу Апоел Беер Шева в мач реванш от турнира Лига на конференциите. Първият мач между двата отбора в Кърджали завърши пре резултат 2:0 за гостите.

Треньорът на Арда Николай Киров говори преди заминаването на отбора и коментира шансовете за отстраняване на израелския противник.

„Предстои един доста труден двубой с доста сериозен противник. Най-вероятно настроението е добро, но трябва да се готвим много сериозно за този двубой“, каза наставникът на тима от Кърджали.

По повод първия мач, Киров каза: „На отбора на Беер Шева не трябва да им се дава никакво пространство, защото те са доста качествени състезатели и могат да се възползват от всяка грешка и пространство в нашия отбор“.

Той заяви още: „Надявам се, защото няма какво да се губи в този двубой. За нас е важно да трупаме опит в европейските турнири, затова се надявам на пълна концентрация и добро настроение.“

„Във футбола няма не възможни неща, но най-важното е да се подготвим за двубоя чисто ментално и тактически и каквото покаже съдбата, това ще е“, завърши Николай Киров.

Leave a reply